Mitä tarjoamme

Täysi- ja puolihoitopaikat 

hevosille ja poneille

Cavallon Hevostalli sijaitsee Jyväskylän Saakoskella. Maalaismaisemassa, mutta lähellä kaupunkia. 

Tarjoamme yksilöllistä täysi- ja puolihoitoa kaiken tasoisille ja ikäisille harraste- ja kilpahevosille.


Me huolehdimme hevosestasi

Me huolehdimme hevosestasi sen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoten tilavan ja puhtaan tallipaikan, mahdollisuuden runsaaseen ulkoiluun yksin tai muiden hevosten seurassa, yksilöllisen ruokinnan ja sään mukaisen loimituksen. Seuraamme myös hevosesi terveydentilaa ja käyttäytymistä päivittäin.

Jokaisessa kohtaamisessa korostamme hevosen hyvää kohtelua. Teemme kaikkemme, että hevoset viihtyvät tiloissamme. Hyvinvoiva hevonen on ilo omistajalleen!

Sinä voit keskittyä hevosesi kanssa tavoitteidenne mukaiseen harrastamiseen, kilpailemiseen, yhdessä oloon ja hoitohetkiin!Erinomaiset tilat

Nykyaikainen tallimme on suunniteltu tilavaksi ja toimivaksi. Jaloittelutarhat, ratsastuskenttä ja maastot sijaitsevat tallin ympärillä, mikä nopeuttaa liikkumista ja tekee siirtymisistä turvallisempia. Tallissa on leveät käytävät ja mahdollisuus kytkeä kiinni useita hevosia saman aikaisesti hoitamista ja varusteiden laittoa varten. Suuri 30x50m ratsastuskenttä mahdollistaa useiden hevosten ratsastamisen saman aikaisesti. Tallia ympäröivät Saakosken loistavat maastot, antavat mahdollisuuden ravihevosten treenaamiseen ja virkistäytymiseen ratsastuspoluilla.

Lähimmät raviradat ovat killeri 42km päässä ja Jämsän ravirata 21km päässä. 300m päässä tallista sijaitsee lähin maneesi ja 1,5km päässä (10min ratsain) Suojakallion hevosurheilukeskus. Ympäristömme tarjoaa oivat puitteet kehittyä ja harrastaa, myös tallin omien palveluiden lisäksi ympäri vuoden.

Hevosten omistajien sosiaalitilat ja WC sijaitsevat myös tallirakennuksessa. Tiloissa on pöytä ja tuolit hengähtämistä varten. Talli tarjoaa kahvit ja teet.

Lue lisää Talli tiloista tästä!

Lue lisää harrastus mahdollisuuksista tästä!

Lue lisää lähi ympäristön harrastus mahdollisuuksista tästä!